zaterdag 26 december 2009



Wat hebben wij gisteren een rare 1e Kerstdag gehad...! Tijdens het ontbijt bleek Smokey (onze hele grote Maine Coon) heel veel ademproblemen te hebben..., dus naar de spoeddierenarts. Daar zou hij onderzocht worden, wij terug naar huis. Maar ja, dan ga je niet gezellig kerstmis zitten vieren, maar zit je met z'n tweetjes te wachten op een telefoontje van de dierenarts. Uiteindelijk kwam het verlossende telefoontje, hij had vocht achter z'n longen (ruim 100 cc) gehad en voelde zich gelukkig een stuk beter.

We konden hem eventueel gaan brengen naar de Universiteit van Utrecht, maar daar zouden ze hem ook pas na de Kerst gaan bekijken. Dus hebben we hem weer mee naar huis genomen, Hij is tenslotte al 16 en oudere Coons hebben vaak last van hart en longen. Vannacht steeds weer even kijken hoe het met hem gaat en gelukkig gaat het nu weer goed!

Vandaag mijn verjaardag vieren.....

Oh ja, de kaart.... met mooi papier van DCWV!

4 opmerkingen:

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag Bea.
    Dat is zeker geen leuk begin met je kerst.
    Gelukkig dat het nu wat beter gaat met hem.
    Je kaartje is prachtig zeg,leuk die stempel,mooi papier.

    Een gezellige dag verder.
    Liefs Riet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Wat naar allemaal, maar ben blij dat het nu weer wat beter gaat met hem. Je kaartje is weer heel erg mooi

    fijne dag Hety

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Meisje van harte gefeliciteerd.en nog vele jaren.
    En veel beterschap met de poes.

    Groetjes,Willy

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Bah wat naar voor Smokey,hoop dat het gauw beter gaat,je kaart is erg leuk geworden enne natuurlijk Van Harte Gefeliciteerd,fijne dag,groetjes Joke.

    BeantwoordenVerwijderen

Hallo,

Wat leuk dat je een reactie wilt achterlaten,

groetjes, Bea